Bună! 

Eu sunt Daniela, la bază sunt inginer, am terminat Facultatea de Electronică și Telecomunicații și am de asemenea un master tot în cadrul Universității Politehnica din București. Am o experiență de mulți ani în companii multinaționale și deși am construit o carieră frumoasă în același timp nu eram împlinită pe partea personală. 

Mă simțeam tristă și nemulțumită, nu zâmbeam deloc și nu vorbesc de zâmbetul formal ci acela din tot sufletul. De râs nici nu mai vorbesc, nu aveam contexte în care să râd, fiind o persoană serioasă și introvertită.

Îmi lipsea ceva dar nu realizam acest lucru. Acum îmi dau seama că uitasem de-a lungul anilor sa mă bucur și să râd din tot sufletul.

Am început să caut și să particip la cursuri și programe de dezvoltare emoțională și așa am descoperit instrumentul Laughter Yoga care personal mi-a schimbat viața. Am învațat sa râd cu pofta, am început să mă bucur de viața ceea ce a făcut ca relațiile cu cei din jur să se îmbunătățească și m-a ajutat să trec mai ușor peste situațiile dificile. 

Am observat în jurul meu cat de multă nevoie este de râs și am simțit dorinta de a împărtăși din experiența mea.

M-am format ca Laughter Yoga Leader și visul meu este să promovez râsul prin Laughter Yoga și să ajungă la câți mai mulți oameni. Sesiunile de Laughter Yoga sunt distractive, ușoare și eficiente!